Thumbnails

Hoeveel video's?

194 Video's

35.409 Totale video views

Video's

Hier kom je veel te weten over onze video's. Je kunt bijv. op een video klikken om hem te bekijken. je kunt ook door onze afspeellijsten snuiven. Na elke video word deze pagina weer ververst met andere video's. Doormiddel van de video's kom je ook al wat over ons te weten. Wil je nou nog meer over ons te weten komen druk dan op de link hieronder.

Meer over ons weten?

Afspeellijsten

Vlog video's

Game Video's

  1. Minecraft
  2. GTA
  3. Slither.io

Recente Video's.

Hieronder staan onze recente video's.


We zijn al meer dan een jaar tijd bezig om het zover te schoppen als we nu zijn. en de video's zijn er ook beter op geworden. inde video hiernaast zijn Menno, Joey & Gertjan naar De schaatsbaan Winterland gegaan. het was er heel leuk maar wel druk dus GO-pro beelden zijn er niet van gekomen. toen we van plan waren om naar huis te gaan kwamen we een soort arcade tegen waar je allemaal leuke dingen kon doen. Ons oog viel al gelijk op een soort machine, we hadden zoiets nog nooit gezien dus natuurlijk wilden we het uitproberen. Het doel van de game was om een balletje wat uuit een buis kwam precies goed in een gat te krijgen wat daaronder rond draaide te krijgen. Dat was nog aardig lastig. Bij alles wat je gooide kregen we tickets. Dus bijv. het balletje ging in het gat van de 50 dan kreeg je 50 tickets. Van die tickets kon je leuke dingen winnen. Ons doel was om en de Jackpot te raken en als het nog beter kon de monster jackpot. Ons doel kwam ook uit want Joey raakte 2 keer de jackpot en bij de laatste beurd kreeg Gertjan hem in de monster jackpot. in totaal hadden we meer dan 2000 tickets. Van die tickets hebben we een nachtkijker gekregen. We hadden daarna nog meer den 1000 tickets over. In de video hieronder vindt je een livestream. Ik speel hier minecraft en was aardig aan het OWNEN:) Maar je moet wel de tijd nemen om de livestream te kijken hij duurt ongeveer 3 uur. SUCCES!;).

De video die hiernaast staat is een challenge. Hij heet de Slip and Slide Challenge. Het doel is om de lat te raken. Heel simpel toch. Het lijkt wel op de Crossbar challenge. Nou dat is het niet. Want terwijl je op de lat schiet ligt de bal op een zeil met water en afwasmiddel. Dat word glad dus. In de viedeo zie je ons dus best veel onderuit gaan. Er waren ook een paar mensen die ons uitlachte en het ook wilde proberen. Nou de eerste ging op z'n plaat de 2de ook en de 3de.... niet:( maarja die 2 konden we uitlachen:) We hebben nog meer challenges gedaan want wij houden wel van een beetje uitdaging. Zo hebben we bijv. de Chubby Bunny Challenge gedaan. Of de Target shoot challenge waar Gertjan ze allemaal inmaakt. En waar Menno bijna alle opdrachten moet doen zoals 5 eieren op zijn hoofd, Een theedoek zweep en 10 keer Kontje knal. Hebben jullie nog idee"en wat voor challenges wij moeten doen contact ons gewoon door op het tablad contact te drukken. Hierboven kun je ook bij afspeellijsten kiezen uit challenges. Dan kom je ze allemaal te zien als je erop drukt.